Παραλίες Πήλιο

Μυλοπόταμος

Η κοντινότερη στον ξενώνα μας παραλία .Ταυτόχρονα και η διασημότερη .Η ομορφότερη από όλες τις παραλίες του Πηλίου . Ακούστε τι σας λέμε . Κι αν αμφιβάλλετε , επισκεφτείτε την τον Μάιο και τον Ιούνιο . Κατηφορίστε το δρόμο που σας έφερε στις «Νύμφες» . Σε 3 χλμ ο δρόμος περνά μπροστά από την ταβέρνα «Κρίταμο» και σε λίγο τελειώνει στην ταβέρνα «Αγγέλικας» στην παραλία του Μυλοποτάμου . Χαρείτε την παραλία πρώτα από ψηλά . Θα χρειαστεί να κατέβετε λίγα σκαλοπάτια είτε από τη βορινή είτε από τη νότια πλευρά , για να φτάσετε στη θάλασσα . Και από τις δύο μεριές υπάρχει από ένα καφέ για την εξυπηρέτησή σας . Η πλαζ του Μυλοποτάμου επί σειρά ετών βραβευμένη με γαλάζια σημαία , διαθέτει ομπρέλες , καμπίνες για άλλαγμα , ναυαγοσώστη και ντους . Επίσης το καφέ σχεδόν μέσα στα πόδια σας .

Φακίστρα

Ο Τζακ Νόρις κατέβητε στη Φακίστρα με πλήρη οικογενειακό εξοπλισμό (ομπρέλες,φυγειάκια,μπρατζάκια,φουσκωτά παιχνίδια κ.α.) χωρίς κανένα πρόβλημα . Η Χρύσα με το Θάνο δεν μπόρεσαν !!!

Αγρια και απόμακρη παραλία , κοινό μυστικό ανθρώπων που αγαπούν τη θάλασσα και τη φύση . Χρειάζονται λίγα λεπτά περπάτημα σε ένα δύσβατο μονοπάτι για να φτάσεις ,αυτό όμως συμβαίνει γιατί η μητέρα φύση προφανώς ήθελε να την κρατήσει απόμερη , αλλά στο τέλος αποζημιώνεσαι από τα γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά της.

Λημνιώνας

Όμορφη παραλία περιτριγυρισμένη από βράχια .

Διαθέτει ταβέρνα , ομπρέλες και ντους .

Σπηλιές και αναβλύζοντα παγωμένα νερά μέσα από τη θάλασσα .

Λαμπινού

Μπορείς να φτάσεις σ αυτήν και από μονοπάτι που ξεκινά από το Μυλοπόταμο .

Πανέμορφη παραλία .

Την προτιμούν οι ντόπιοι τον Αύγουστο .

Πλάκα

Μεγάλη αμμουδερή παραλία . Δύσκολο να γεμίσει κόσμο .

Ιδανική για κολύμπι σε κρυστάλλινα νερά και ξεκούραση σ’ένα υπέροχο και ήρεμο περιβάλλον . Κάποιοι δείχνουν κολυμπώντας , σπίτια διασήμων που κρέμονται στην πλαγιά πάνω απ την παραλία .

Το καλοκαίρι υπάρχει πρόβλημα στο παρκάρισμα .Προσοχή!!!Το λιμενικό γράφει .

Start typing and press Enter to search