Χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες

Ένα από τα πρώτα χιονοδρομικά κέντρα που λειτούργησαν στην Ελλάδα . Απέχει μόνο 20 λεπτά από τον ξενώνα μας μέσω Κισσού και 45 αν ο δρόμος μέσω Κισσού είναι κλειστός . Λειτουργούν αναβατήρες που εξυπηρετούν περίπου 500 άτομα την ώρα, που δίνουν την δυνατότητα στους σκιέρ, να φτάσουν στις πίστες “Θέτις”, “Φαλκονέρα”, “Πανόραμα” και των αρχαρίων, συνολικού μήκους 5000μ.

Το χιονοδρομικό κέντρο είναι πολύ δημοφιλές και πολυσύχναστο κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Εκτός από σκι μπορείτε να δοκιμάσετε και άλλες χειμερινές δραστηριότητες, που μπορούν να πραγματοποιηθούν συμπεριλαμβανομένου και moutain artillery ski. Το κέντρο διαθέτει επίσης , καταφύγιο με 80 διαθέσιμα κρεβάτια, καθώς επίσης και μια επιλογή από εγκαταστάσεις όπως ο χώρος στάθμευσης, εστιατόριο, cafe bar και αναψυκτήριο που συντελούν στην εξυπηρέτηση και απόλαυση σας.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου βρίσκεται στην κορυφή του όρους Πήλιο και, συγκεκριμένα, στη θέση Αγριόλευκες.  Απέχει 2χλμ. από τον οικισμό των Χανίων Πηλίου, 8 χλμ. από τον οικισμό του Αγ. Λαυρεντίου και 27 χλμ. από το Βόλο.

Start typing and press Enter to search