Ας μην αφήσουμε την πανδημία να μας στερήσει κάθε χαρά!

Κάντε και φέτος τις διακοπές σας ίσως και καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά!

Μερικά από τα πλεονεκτήματα του να κάνετε φέτος τις διακοπές σας στις «Νύμφες» είναι τα εξής:

Καταρχάς, ο προορισμός είναι οδικός κι έτσι δεν θα χρειαστεί να στριμωχτείτε μέσα σε πλοία ή αεροπλάνα για να φτάσετε έως εδώ. Επίσης, το κατάλυμά μας αποτελείται από μια βίλα 300τμ, που εξυπηρετεί έως και 14 άτομα, κι από ένα μικρό σπίτι, 40τμ, για 2 άτομα.
Δεν διαθέτουμε χώρους υποδοχής , πρωινού ή συνάθροισης κοινού ενώ η βίλα απέχει από το υπόλοιπο κατάλυμα , που περιλαμβάνει 3 ακόμα μικρά σπίτια μόνιμης διαμονής , 80μ κι ο πλησιέστερος γείτονάς σας  απέχει περισσότερο από 200μ!
Έπειτα, η καθαριότητα κι η απολύμανση ήταν ανέκαθεν πρωταρχικό μας μέλημα κι έτσι είναι αυτονόητο πως θα τις τηρήσουμε με ευλάβεια και το φετινό καλοκαίρι, μαζί με ό,τι προταθεί ή επιβληθεί από τους αρμόδιους φορείς .

Στα μπάνια του σπιτιού θα έχετε αντισηπτικό διάλυμα για τα χέρια σας,γάντια μιας χρήσης και διαλυμα χλωρίνης για επιπλέον απολύμανση της λεκάνης πριν και μετά τη χρήση της αν το επιθυμείτε .Επίσης θα έχετε προϊόντα και είδη καθαρισμού σε περίπτωση που τα χρειαστείτε .Το πλύσιμο του ιματισμού γίνεται από πιστοποιημένο καθαριστήριο .Ο καθαρισμός και η απολύμανση του σπιτιού μετά από κάθε χρήση του, γίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές για τον COVID19 .Υπάρχει δυνατότητα ανέπαφου checkin και checkout  εφ’όσον μας το ζητήσετε .

Όσον αφορά τις παραλίες μας, έχουμε τόσο μικρές παραλίες (Μυλοπόταμος,Λιμιώνας,Λαμπινού)όσο και τεράστιες (Πλάκα,Αϊ Γιάννης , Παπά Νερό , Αγ.Σαράντα , Χορευτό , Παρίσαινα ). Έτσι, εάν επαληθευθεί η πρόβλεψη για μείωση 80% των αφίξεων ξένων τουριστών, η επίσκεψή σας στις παραλίες και τα καταστήματα εστίασης ( θα ανοίξουν , πού θα πάει ?) θα είναι απολαυστική! Ωστόσο, για εσάς που δεν προτιμάτε να περιηγηθείτε στα παραπάνω μέρη, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να χαρείτε, να απολαύσετε και να εξαντλήσετε τις δυνατότητες της βίλας με τα 4 στρέμματα περιβάλλοντα χώρο , το BBQ και την υπέροχη θέα στο Αιγαίο , μένοντας όσο περισσότερο θέλετε στο σπίτι! Μη διστάσετε να μας ζητήσετε να σας προμηθεύσουμε με ό,τι χρειαστείτε! Θα ήταν χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε! Οργανωθείτε λοιπόν και σας περιμένουμε!

Start typing and press Enter to search